Harmillisen pitkä kirjoitustauko ollut tässä, mutta oma virtuaaliheppailuni on vähän jäässä tällä hetkellä koulun ja töiden vuoksi. IRL-heppailukin vie kovasti aikaa tällä hetkellä, ja rehellisesti sanottuna, olen pohtinut koko virtuaaliheppailun lopettamista. Jostain syystä homma vain ei innosta. Muutaman hevosen tosin jättäisin itselleni väkisinkin, russiponit ja Vinkun. Kovastihan se kyllä harmittaisi luopua isosta kasasta hevosia, mutta toisaalta, kun ei intoa ole, niin miksi turhaan rääkätä itseään ja yrittää saada motivaatiosta kiinni?

Toisaalta taas, kun mietin nyt mitä hevosia olisi pidettävä, niin onhan niitä enempikin. Russien ja Vinkun lisäksi kotiin jäisi Ville, Jimi, sekä osa NW:n asukeista. Lähinnä varmaankin Hamunen, Doni, Leevi, Kiko ja Eemeli. Ja ehkä Timppa. Eli siis pitäisin varmaan edelleen 11 kaviokasta, 12 jos Timpankin pitäisin.

Miksi sitten lopettaisin,  tai ainakin pienentäisin touhuiluani niin radikaalisti? Koska yksinkertaisesti tämä ei vain innosta enää. IRL-heppailun kanssa on asiat kohdillaan ja pystyn ihan IRL harrastamaan sen verran hyvin, ettei tämä enää ole sitä samaa "huumetta" kuin joskus aiemmin. Johan näissä piireissä on ainakin kuutisen vuotta tullut pyörittyä. Ei, se ei ole paljoa, mutta tuntuu paljon enemmältä, kuin todellisuudessa on. Kilpaileminenkaan ei ole enää itselleni niin tärkeää, en koe sitä tarpeelliseksi enää. Siitä tulee liian herkästi pakkopullaa.

Vielä toistaiseksi annan tämän ajatuksen hautua päässäni, jos päätän hevosmäärää pienentää ja jatkaa puskameiningillä pienemmällä ponimäärällä, tulen siitä kyllä ilmoittamaan. Ymmärrän toki, jos tätä joku kasvattaja lukee, ja tahtoo jo nyt ottaa kasvattinsa takaisin. Siinä tapauksessa toivoisin, että minua infottaisiin asiasta sähköpostitse (virtuaali @ halipula.net - poista välit!)