IRL puolella on kisakausi käynnistymässä pikkuhiljaa taas ja kuvaajat alkavat heräilemään talvihorroksesta. Onko näin, vai ovatko kaikki olleet ahkeria talven aikana ja päivitelleet kalustojaan? Tämä kuvaaja on ainakin päivittänyt kaluston, viime syksynä joutui tuo Nikonin Coolpix S210 siirtymään pois järeämmän kaluston tieltä, kun tilalle aktiivikäyttöön tuli Nikon D40. Hetikohta kameran saamisen jälkeen kalusto kasvoi Tamronin AF70-300mm objektiivilla, ja oltiin vasta marraskuussa (kameran sain syyskuussa). Nyt on ostoslistalla jo ainakin yksi lisäobjektiivi, ehkä kaksikin. Riippuu miten rahat antavat myöden. Ensisijaisena hankintana on Tamron AF18-200mm, ja sitten joskus myöhemmin kesällä sitten myös Tamron SP AF 70-200mm.

Kuvauskärpänen on jo ehtinyt pureskella monesti sinä aikana, kun tuo uusi kamera on ollut, ja sillä onkin tullut räpsittyä jo reilu 1352, sekä muutamat koneelta kadonneet kuvat, ja kaverini kuvaamat 258 kuvaa. Harmillista vain, onnistuin osan kuvista kadottamaan jollain ihme keinoilla. Koneelta löytyy tosin kuvia enempikin, tuon verran on netissä niitä kuvia, mitä on räpsitty :).

Oma kuvauskalenterini näyttää tällä hetkellä vielä kovin tyhjänlaiselta, 7 estekisat, 2 koulukisat (joista toiset kaksipäiväiset, pääsen vain toisena), 2 varmat kenttäkisat, 1 valjakkokisa (jos kyyti löytyy), 4 näyttelyt, joista vain 2 satavarmaa, 1 rotunäyttely (jonne pakko saada kyyti), 2 match showt (joista toisiin pääsy riippuu kyydistä), sekä epävarmoja 5 (joista 4 kenttäkisaa). Näin listattuna, se vaikuttaa pitkältä, mutta kun heinäkuulle ei ole yksiäkään ja kesäkuullekin vain parit, niin tuntuu kovin tyhjältä...

Saapa nähdä miten paljon kesän kisoissa tulee kuvaajia nähtyä, virtuaalipuolen kuvaajista tosin en tunnista kuin varmaan yhden, senkin vasta Vermon poninäyttelyssä.