Virtuaalimaailma tuntuu olevan yhtä taukoilua täynnä. Osa joko aloittaa tauon tai lopettaa kokonaan, kun osa palaa takaisin piireihin taukoilun jälkeen. Hyvä esimerkki palaajasta on Jenni, Cecam Shetlandsin omistaja, jonka sain houkuteltua Savijärvellä shetlanninponien rotunäyttelyssä takaisin virtuaalipiireihin. Kiva nähdä Cecam taas pystyssä, vaikkakin pienellä ponimäärällä.

Taukoilijana mainittakoon Mestyn varuste, jonne olisin niin kovasti halunnut päästä pyörähtämään, mutta etusivulla iski vastaan ilmoitus tauosta. Niin se menee, välillä on taukoiltava. Onhan omakin virtuaalieloni varsin hiljaista tällä hetkellä. IRL elämän yötyö, hoitoheppa ja vuokraheppa kun vievät suuren ajan viikoistani, ja ne vähät ajat, jolloin en ole tallilla, vietän koneella. Tosin tekemättä juuri mitään.

Tekemistä kuitenkin riittäisi. Wasbaarissa syntyy kesävauvoja kunhan saadaan Hamzin kanssa päätettyä yhdistelmät, luonteita pitäisi kirjoitella ja kaiken lisäksi vielä kisauttaa niitä, joita tulee kisautettua villeissä. NJ:kin on minitauolla, ja VRL ei myöskään vielä ole toiminnassa. Tällä mennään.

Ihmetyksen aiheitakin on. Kuvia jos huutokauppaa, niin tulee haukkuja siitä, kuinka p*ska kuvaaja on jne. Miksi tällaista pitää tehdä? Itse huutokauppaan niitä ei niin hyviä/omiin tarpeisiini sopimattomia pois, ja kummastuttaa joidenkin käyttäytyminen. Ei se mitään, jos sanoo, mutta voisi sen edes omalla nimimerkillään tehdä. Itse olen osin vasta kuvausharrastuksen alussa, tallilla otetut onnistuvat jo, mutta tapahtumissa kuvauksessa on vielä harjoiteltavaa. Kuvat jäävät herkästi vinoiksi, tai niissä on jotain muuta häikkää. Sadesäällä eivät kuvat edes ole huipputarkkoja. Juurikin Savijärven shetunäyttelyn kuvasatoa haukuttiin kovasti. Myönsin toki, etten ole huippukuvaaja, mutta ei se ole tarkoituskaan, vielä. Jokaisella kuvauskerralla oppii jotain uutta. Ehkä jossain vaiheessa opin myös karsimaan niitä heikoimpia kuvia pois, ja valikoimaan ne parhaimmat kuvat julkaistavaksi.