Nyt se on sitten totta, olen saanut toisen hevosen jo VIR MVA Ch -palkituksi. Ensimmäinen hevonen, josta VIR MVA Ch:n sain oli kwpn-ori Starlight's Supernatural Alien, tuttujen kesken vain Sakke. Tällä kertaa vuorossa oli fwb-ori Tutankhamon MK (http://halipula.net/virt/hamunen.html), Hamunen.

Hamuselle ehdittiin hommailla serttejä vähän enempikin, kun tuli osallistutettua sitä näytteyihin aina reilulla kädellä, eihän sitä koskaan voinut tietää, että miten nopeasti tulokset tulee. Orin ensimmäisistä näyttelyistä kun puuttuu edelleen BIS-kehän tulokset.

Seuraava tavoite on Hamusen kanssa saada ori ERJ ja KRJ laattikseen, sekä mahdollisesti YLA:an. Ehkäpä myös KeRJ -laattis olisi edessä, riippuen siitä, miten orin kilpaura tästä nyt lähtee käyntiin, jahka VRL palailee.

Tavoitteena on lisäksi saada eräs shetlanninponipoika muotovalioksi. Sinällään ihan realistinen tavoite, että ori oli ensimmäisissä NJ-näyttelyissään LKV1 ja BIS3 :). Yksistä näyttelyistä odotamme lisäksi tuloksia. Toivottavasti niissäkin pärjättäisiin, ja orista saataisiin nopeasti VIR MVA Ch, se olisi sitten jo kolmas sillä saralla :).

Tällä mennään, ja parasta toivotaan. flanu kiittää ja kuittaa jälleen kerran.