Kesän kuvauskausi kisojen suhteen on korkattu nyt sitten oikein kunnolla. Ensin oli seuratason estekilpailut Tuomarinkylässä, kamerasta loppui tietysti akku kesken. Kuvasato kuitenkin innosti kovasti hommaamaan harrasteponin ja niin flanulle tuli Ruotsista tuontiponi Piitu. Piitulle olen etsimässä myös kilpakaveria, ettei neidin tarvitse ihan yksin villejä kisoja kierrellä kanssani. Tarvitseehan jokainen pikkuponi kisakaverin.

Toisena kuvattavana kisana oli kenttäratsastuskilpailut Niinisalossa, jossa olin myös hoitamassa ihanaa suomenheppatamma Tinttiä. Tällä kertaa olin fiksu, ja kameran akku oli ladattu täyteen. Fiksuna myös jätin osan ratsukoista kuvaamatta, ei sitä kisahoitajana olisi ehtinytkään.

Kolmantena kisana oli PunRan järjestämä Match Show Vermon raviradalla. Näistä kuvista isohko osa meni huutokauppaan ja osa on jo kaupattukin. Kumma kyllä, kun ei porukalle meinaa rakennekuvat kelvata, vaikka toisaalta, huutokauppaan laitetut eivät edes ole sitä huipputasoa.

Toukokuussa oli myös ensimmäistä kertaa kaksipäiväisenä Pony event, jonka toisena päivänä oli Young riders event. Lauantaina tuli kuvattua poneja reilusti, lähestulkoon jokainen ratsukko pääsi kameran eteen, ja kaverina kisoissa oli ronya. Seura oli onneksi erittäin hyvää! Sunnuntaina kuvailin yksin, mutta olin kaverin hevosta myös hoitamassa. Tai ehkä enemmänkin koiraa pitämässä, vaikka kyllä ne molemmat kädessä kulkivat, koira ja hevonen.

Nyt kun on kesän kisakausi korkattu, on hyvä hommailla uusia hevosia ja vaihdella hevosille kuvia. Monien harmiksi kun Hippolan näyttelykuvia ei saa enää käyttää, on varsinkin oreille hommattava kuvat muualta. Itse pyrin kiertämään mahdollisimman paljon erilaisia näyttelyitä, ja ainakin shettiksilleni kuvailen kuvat shettisten rotunäyttelystä nyt kesäkuussa ja muille poneille tulee sitten kuvia Vermon poninäyttelystä. Haastetta tuottaa lähinnä siis puoliveri- ja suomenhevosoriit. Mutta eiköhän niillekin jostain jotkut kuvat löydy!