Nyt on sitten russipalluratkin oikein kunnossa, kaikkia on osallistutettu villeihin estekisoihin ja oripoikia NJ:n näyttelyihinkin. Vielä kun löytäisi Piitu-tammalle rakennekuvat siitä tammasta, josta sillä on estekuvat jo. Piitullahan on siis nyt kaverinaan kaksi oripoikaa Chili ja Pepsi. Poneillahan on päiväkirja sivuillaan, mutta eipä sivuja tule niin usein päivitettyä, että sitä tulisi kokoajan kirjoitettua. Kisatulosten päivityksen yhteydessä voi sitten taas kirjoittaa kaikille päikkyyn.

Kolmikko on etsinyt myös kotitallia, ensin meidän piti majoittua Kronvikiin, mutta kun sen tarina jäi lyhyeksi, aloin pohtia, että mitä jos namusterin hellään huomaan Juolukkaan. Sinne suuntaan ei vielä olla oltu yhteyksissä, kun nyt saisi namusterin meseen niin voisi siellä postitella, se namun lomake kun on mun aivoilleni liian monimutkainen.

Kotitallin lisäksi ponit etsivät hoitajia. Piitulle on ilmeisesti nyt jo löytynyt hoitaja, oripojat etsivät vielä. Pitäisi tehdä Piitun hoitajalle hoitopäikky, kunhan tässä ehtii. Tänään varmaan se edessä kyllä, kun ei ole muutakaan.